Kérdőívek KoreaON2021

Kedves Látogató,

A KoreaON2021 rendezvény teljes időtartama alatt, és azt követően 2021. augusztus 9. hétfő 10:00 óráig elérhetőek az alábbi kérdőívek.

A kérdőívek kitöltésével – amellett, hogy hozzájárul a két ország közti kulturális kommunikáció megismeréséhez -, értékes nyereményekhez juthat hozzá.

Elégedettségi kérdőív Hallyu Com-ON itt érhető el.

Elégedettségi kérdőív Dimplomáciai rendezvények – Korea Hét, KoreaON2021 itt érhető el. 

***************************

A kitöltéshez kapcsolódó szabályzat

1. A kérdőíves felmérés szervezője

A Koreai Kulturális Központ, továbbiakban Szervező kérdőíves felmérést (Felmérés) hirdet a KoreaON2021 esemény főszervezője, a Hanyou Magyar- Koreai Kulturális és Művészeti Alapítvány oldalán. A Felmérésben résztvevők tudomásul veszik, hogy a verseny során megadott adataikat az szervező kezeli, a kérdőívek Google űrlap formátumban kerülnek feldolgozásra.

2. A Felmérésben való részvétel feltételei

A Felmérésben érvényes, magyarországi lakcímmel rendelkező felhasználók vehetnek rész, akik a Han You Magyar-Koreai Kulturális és Művészeti Alapítvány Facebook oldalán (https://www.facebook.com/hanyoualapitvany) a Hallyou Com-On 2021 – KoreaON 2021 rendezvény alatt a vonatkozó felhívásban és jelen oldalon közétett linken elérhető Google űrlapokon feltett kérdésekre válaszoltak. A Felmérésben való részvételnél maradéktalanul be kell tartani a Polgári Törvénykönyvnek a korlátozottan cselekvőképes és cselekvőképtelen személyekre vonatkozó rendelkezéseit.

3. A Felmérésben résztvevő személyek

A Felmérésben részt vehet minden természetes személy, kivéve a Szervező, illetve a Játék szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói.

4. A Felmérés időtartama

A Felmérés 2021. július 12. 12:00 órától 2021. augusztus 9. 10:00 óráig tart.

5. A Felméréshez kapcsolódó nyereményjáték

b, Felmérés nyereménycsomag

A Felmérésben szereplő kérdésekre választ adók közül a Szervező kézi sorsolással választ 5 jogosultat a nyereménycsomag kézhezvételére. Szervező az eseményt követő 10 munkanapon belül felveszi a kapcsolatot a nyertessel adategyeztetés céljából a nyeremény kiküldéséig történő adatkezeléssel, e-mail üzenetben. Amennyiben azt követően a nyertes 15 munkanapon belül nem jelentkezik a nyereményéért, úgy az automatikusan a következő 6. számú pótnyertesre – 15 napon belül elmaradó jelentkezés esetén a 7. pótnyertesre száll át. Amennyiben a pótnyertesek egyike sem jelentkezik 15 munkanapon belül, a Szervező a nyereményt visszatarthatja.

7. Nyeremények

b, Zsákbamacska csomag, amelyek fényképes ismertetői megtekinthetőek a Szervező weboldalán a játékszabályzathoz csatoltan.

8. Adó

A nyeremények utáni adóvonzat a nyertest nem terheli.

9. Vegyes rendelkezések

A nyerteseket a Szervező e-mail üzenetben értesíti.

A Szervező és ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői és alkalmazottai a nyereménytárgyak hibáiért kizárják a felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

A Szervező a jelen Játékszabályzatban felsorolt díjakon, valamint a jelen Szabályzatban felsoroltakon kívül egyéb költséget nem visel, kötelezettséget nem vállal.

 

 

2 thoughts on “Kérdőívek KoreaON2021

  1. Boda Emese mondja:

    Nagyon tetszik a rendezvény, még így online is. A műsorvezetők szimpatikusak és viccesek. Sok érdekes dolgot tanultam meg általuk. A kvízek izgalmasak és változatosak. Remélem a következő rendezvényre már személyesen tudok elmenni^^

Vélemény, hozzászólás?