Az Idolater egy eredeti kezdeményezés, mely azért jött létre, hogy szorosabbra fűzze Magyarország és Dél-Korea kulturális kapcsolatát. Azon dolgozunk, hogy összefogjuk a hazánkban élő, a kultúra iránt érdeklődő fiatalokat és különböző programokon keresztül egy közösséget kovácsoljunk belőlük.
Közvetítő és szervező szerepet töltünk be a kulturális-művészeti piaci szegmensben Magyarország és Korea között. Örömmel és büszkén elmondhatjuk, hogy hathatós munkánk eredményeképpen Magyarországon növekszik azok száma, akik érdeklődést mutatnak a koreai kultúra iránt. Ennek eredményeképpen a koreai diákok, illetve a hazánkba látogató turisták és üzletemberek száma is jelentősen megnőtt az elmúlt évekhez képest.

Csapatunk képzett a rendezvényszervezés területén, több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk és az utóbbi 2 évben több sikeres, a koreai kultúrával foglalkozó rendezvényt is magunkénak tudhatunk. 2015-ben Megnyertük a KOFICE (Korea Foundation for International Culture Exchange) pályázatát, mellyel lehetővé vált számunkra, hogy megszervezzük Magyarország első K-pop táborát, mely ötvözte az ősi kulturális elemeket a könnyűzene elemeivel, ezzel teljes betekintést engedve a résztvevők számára a koreai kulturális életbe.
Idolater K-pop Camp-257-600
2014 óta a K-pop World Festival magyarországi selejtezőjének szervezésében veszünk részt.
K-pop World Festival_2015_Day2_-33-600

A hagyományokhoz híven idén is megrendezzük a a Hungarian K-pop Music Awards-ot márciusban – mely az első önálló kezdeményezés Magyarországon, ahol az ázsiai előadókat díjazzák – továbbá idén a Hip Hop International Hungary közreműködésével megrendezésre kerül az első magyar önálló K-pop verseny.
music-awards-600

Az események legfőbb célja, hogy népszerűsítse a koreai kultúrát és a könnyűzenét Magyarországon, valamint, hogy teret adjon tehetséges fiatalok bemutatkozására és hazájuk képviseletére; lehetőséget adjon a kultúra rajongóinak egymásra találásához és kapcsolatépítéséhe; valamint platformot kínál, hogy ezek a rajongók kifejezhessék a véleményüket és formálják a hazai K-pop ízlést például a music awards szavazó rendszerén keresztül.
2016 júniusában megjelent a koreai kultúrával és K-poppal foglalkozó online magazinunk 1. száma. A nagyszerű fogadtatásnak köszönhetően a sikeres projektjeink között tudhatjuk ezt a kezdeményezést is.MAGAZIN-600

Honlap: www.idolaterevents.com
Magazin: https://issuu.com/idolater