Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként két teljes napon át ad ízelítőt a koreai kultúra sokszínűségéből a Koreai Kulturális Központ és Hanyou Alapítvány. Az ingyenes programokon a szervezők minden korosztályra gondoltak, így a legkisebbektől az idősebbekig mindenki megtalálhatja majd a neki való szórakozást. Az egész napos nagyszínpadi produkciók mellett közel 1500 nm-en ismerkedhetnek meg a látogatók a távoli ország kulturális értékeivel.

A fellépők között köszönthetjük hazánkban először az igazi világsztár formációt, a  MayTree-t, a hangszeres kíséret nélküli, többszólamú éneklés, azaz az a capella műfaj koronázatlan együttesét. Ami pedig a repertoárjukat illeti: nincs, mi határt szabjon számukra. Hisz legyen szó hangutánzásról, egy aktuális slágerről vagy épp egy meghökkentő zajról, azt lehengerlő tehetségükkel tökéletesen építik be szórakoztató előadásaikba.

A nagyszínpadon nyitástól egészen zárásig követik majd egymást a fellépők és előadások. Főzőshow, modern, valamint tradicionális tánc és zenei produkciók, taekwondo bemutató,  vagy épp koreai szépségápolási tanácsadás. Este pedig külön jegy váltható majd egy fergeteges K-pop bulira.

A hatalmas kiállítótérben hagyományos kézműves standok, családi programok, koreai gasztronómiai élmények, zenei és táncos kurzusok, szépségápolási termékismertetők és koreai vállalatok interaktív részlege is várja az érdeklődőket.

A programok és a kiállítók részletes listáját hamarosan itt olvashatjátok.

Idén 5. alkalommal kerül megrendezésre a KoreaON kulturális fesztivál a Budapest Comic Con vendégrendezvényeként. Az ingyenes programokon a szervezők minden korosztályra gondoltak, így a legkisebbektől az idősebbekig mindenki megtalálhatja majd a neki való szórakozást. A rendezvényen először köszönhetjük hazánkban a világhírű koreai acapella formációt, a MayTree-t is. A nagyszínpadon nyitástól egészen zárásig követik majd egymást a fellépők és előadások. Főzőshow, modern, valamint tradicionális tánc és zenei produkciók, taekwondo bemutató, koreai szépségápolási tanácsadás, valamint koreai vállalatok interaktív részlegei is várják majd az érdeklődőket. Este pedig külön jegy váltható majd egy fergeteges K-pop bulira, melynek bevételét jótékony célra fordítják.

Teljes program, kiállítók és esti party jegy: HAMAROSAN!