Kérdőívek KoreaON2021

Kedves Látogató,

A KoreaON2021 rendezvény teljes időtartama alatt, és azt követően 2021. augusztus 9. hétfő 10:00 óráig elérhetőek az alábbi kérdőívek.

A kérdőívek kitöltésével – amellett, hogy hozzájárul a két ország közti kulturális kommunikáció megismeréséhez -, értékes nyereményekhez juthat hozzá.

Elégedettségi kérdőív Hallyu Com-ON itt érhető el.

Elégedettségi kérdőív Dimplomáciai rendezvények – Korea Hét, KoreaON2021 itt érhető el. 

***************************

A kitöltéshez kapcsolódó szabályzat

1. A kérdőíves felmérés szervezője

A Koreai Kulturális Központ, továbbiakban Szervező kérdőíves felmérést (Felmérés) hirdet a KoreaON2021 esemény főszervezője, a Hanyou Magyar- Koreai Kulturális és Művészeti Alapítvány oldalán. A Felmérésben résztvevők tudomásul veszik, hogy a verseny során megadott adataikat az szervező kezeli, a kérdőívek Google űrlap formátumban kerülnek feldolgozásra.

2. A Felmérésben való részvétel feltételei

A Felmérésben érvényes, magyarországi lakcímmel rendelkező felhasználók vehetnek rész, akik a Han You Magyar-Koreai Kulturális és Művészeti Alapítvány Facebook oldalán (https://www.facebook.com/hanyoualapitvany) a Hallyou Com-On 2021 – KoreaON 2021 rendezvény alatt a vonatkozó felhívásban és jelen oldalon közétett linken elérhető Google űrlapokon feltett kérdésekre válaszoltak. A Felmérésben való részvételnél maradéktalanul be kell tartani a Polgári Törvénykönyvnek a korlátozottan cselekvőképes és cselekvőképtelen személyekre vonatkozó rendelkezéseit.

3. A Felmérésben résztvevő személyek

A Felmérésben részt vehet minden természetes személy, kivéve a Szervező, illetve a Játék szervezésében közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói.

4. A Felmérés időtartama

A Felmérés 2021. július 12. 12:00 órától 2021. augusztus 9. 10:00 óráig tart.

5. A Felméréshez kapcsolódó nyereményjáték

b, Felmérés nyereménycsomag

A Felmérésben szereplő kérdésekre választ adók közül a Szervező kézi sorsolással választ 5 jogosultat a nyereménycsomag kézhezvételére. Szervező az eseményt követő 10 munkanapon belül felveszi a kapcsolatot a nyertessel adategyeztetés céljából a nyeremény kiküldéséig történő adatkezeléssel, e-mail üzenetben. Amennyiben azt követően a nyertes 15 munkanapon belül nem jelentkezik a nyereményéért, úgy az automatikusan a következő 6. számú pótnyertesre – 15 napon belül elmaradó jelentkezés esetén a 7. pótnyertesre száll át. Amennyiben a pótnyertesek egyike sem jelentkezik 15 munkanapon belül, a Szervező a nyereményt visszatarthatja.

7. Nyeremények

b, Zsákbamacska csomag, amelyek fényképes ismertetői megtekinthetőek a Szervező weboldalán a játékszabályzathoz csatoltan.

8. Adó

A nyeremények utáni adóvonzat a nyertest nem terheli.

9. Vegyes rendelkezések

A nyerteseket a Szervező e-mail üzenetben értesíti.

A Szervező és ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői és alkalmazottai a nyereménytárgyak hibáiért kizárják a felelősségüket, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

A Szervező a jelen Játékszabályzatban felsorolt díjakon, valamint a jelen Szabályzatban felsoroltakon kívül egyéb költséget nem visel, kötelezettséget nem vállal.

 

 

Kérdőívek KoreaON2021” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Nagyon tetszik a rendezvény, még így online is. A műsorvezetők szimpatikusak és viccesek. Sok érdekes dolgot tanultam meg általuk. A kvízek izgalmasak és változatosak. Remélem a következő rendezvényre már személyesen tudok elmenni^^

    1. Kedves Emese! Köszönjük szépen, nagyon örülünk, hogy kedveli a rendezvényt 🙂 ! Nagyon szeretnénk mi is teljesen élőben találkozni mindenkivel 🙂 !

  2. 2021 aug 30-an egesz nap próbaltam regisztrylni a Nevetö emberre. HI ABA! Felhivtam a KoreI Kp-ot, Frankel Leo u. Segitseget NEM kaptam. Miert nem lehet Sms, es telefonon regisztrálni??? Nem sok dolga van a recepciosnak. Nagyon bosszus vagyok es csalodott. Tavaly az esö miatt nrm lathattam. Nem mindenkinek van okos telefonja. Akarhol kerestem Regidztrscio a Nevetö emberre, NEM SIKERÜLT. Haragos vygyok. Elloptak a napom semmiert. S recepcios 1 perc alatt felirhatta volna nevem, a +1 föt, de nem, nehogy jó nspom legyen, ott elötte a gép, regiyztrslhstott volna, semmi kedvesseg, rugslmassag, segitokeszseg. Rugjak ki!!!! ,Az ilyen ne dolgozzon, haljon éhen!!! Ez Nem szolgaltatas.
    Ez felhaborito.
    Miert nincs regidztracios vim, ha tegisztraltstni akarnsk?????

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.